22 Temmuz 2011 Cuma

Eğlenceli Ramazan Profilo Alişveriş Merkezi

Ramazan eğlencelerinin en renklisi, İstanbul’un en renkli alışveriş merkezi Profilo AVM’de! Profilo Alışveriş Merkezi geçmişten günümüze Ramazan eğlenceleri ile sizleri bekliyor.

Profilo Alışveriş Merkezi, Ramazan ayı boyunca geçmişten bugüne en eğlenceli Ramazan etkinliklerini İstanbul’un kalbine taşıyor. Geleneksel Ramazan kültürünün yaşatılması amacıyla hazırlanan etkinlikler arasında, unutulmaz Hacivat Karagöz Gölge Oyunları, geleneksel müzikal ipli kukla şovları, efsanevi hikayeleri ile Meddah, atışmalarıyla güldüren Pişekar ve Kavuklu’dan orta oyunu, aşkları ile dillere destan olmuş Aşuk ile Maşuk, eğlenceli danslarıyla Kanto sanatçıları yer alıyor. Türk ve Dünya mutfaklarından geniş bir yelpaze sunan Profilo AVM, 43 ayrı restoran, fast food ve kafe ile birbirinden farklı ve lezzetli iftar mönüleri sunarken, fasıl grubunun canlı performansı ile Ramazan’ın ruhunu yaşatıyor.


Çocuklar için Ramazan ayı boyunca her Cumartesi-Pazar günleri saat 15:00-18:00 saatleri arasında Hacivat ve Karagöz Kukla, Sihirbazlık, Ebru Sanatı, Kaşık Kukla ve Bayram Kartı atölyeleri düzeniyor. Çocuklar hem kukla yapmayı öğrenerek yaratıcılıklarını geliştirecekler hem de hazırladıkları Karagöz ve Hacivat ile gölge oyunu oynayarak eğlenceli zaman geçirecekler. Atölyelerin yanı sıra Ramazan etkinlikleri kapsamında çocuklar için sihirbazlık, palyaço ve jonglor gösterileri de yer alacak.

Profilo AVM’deki tüm Ramazan etkinlikleri her Cumartesi ve Pazar günleri saat 15:00-21:00 saatleri arasında 3. Kat Etkinlik alanlarında gerçekleşecektir.

Popüler Yayınlar

Markente RSS

RSS Takip Et Technorati Profile Add to Technorati Favorites Besserer Pagerank Türkçe İçerikli Web Siteleri
Sitetistik