28 Temmuz 2011 Perşembe

Metrekaresi 3 bin dolara Körfez manzarası

Gayrimenkul portföyüne İzmir'i de ekleyecek olan İş GYO, Bayraklı'da yapacağı tamamı körfez manzaralı olan projede metrekare fiyatlarını 3 bin dolar olarak belirledi.

İzmir Bayraklı'da karma kullanımlı proje için hazırlık yapan İş GYO, son aşamaya geldi. Adı henüz belli olmayan proje 150 konut, home ofis ile 27 bin metrekarelik bir alışveriş merkezinden oluşacak. Konutların ortalama metrekare satış fiyatının 3 bin dolar olacağı projede dairelerin hepsi Körfez mazarasına sahip olacak. Projenin yatırım tutarı ise 150 milyon dolar olarak açıklandı. Bu arada İş GYO, Tuzla'da İş Bankası'nın teknoloji merkezi ve çevresinde yapacağı konut projesinde de son noktaya geldi. Lansmanı yılsonuna doğru yapılacak olan projenin mimarisini dünyaca ünlü SOM Mimarlık çiziyor. Teknoloji merkezinin yanında perakende ve yiyecek alanlarından oluşacak bir sosyal donatı merkezi de yapılacak. Eski Şişecam porselen fabrikasının bulunduğu araziye ise projenin bir devamı niteliğinde 450 konutluk bir proje de yapılacak.


Moskova'da 5 yıldızlı otel yapacak
Daha önce turizm sektörüne ilgisini açıkayan İş GYO, gayrimenkul portföyünü çeşitlendirmek için Moskova'da Kayı İnşaat ile 5 yıldızlı otel yapacak. İki grup Nest in Globe adını verdikleri şirketle önce Rusya ardından ise Amsterdam'a yönelecek.

Kaynak | Sabah

Popüler Yayınlar

Markente RSS

RSS Takip Et Technorati Profile Add to Technorati Favorites Besserer Pagerank Türkçe İçerikli Web Siteleri
Sitetistik