15 Ağustos 2011 Pazartesi

İttifak İstanbul ve ihracatla büyüyecek

Türkiye'de yüzde yüz yerli sermaye ve 7 bin kişiyi istihdam ederek faaliyet gösteren İttifak Holding, Antalya'da iş otelleri yapacak. Suudi Arabistan'da da bir şirket kurmuş olan İttifak Holding Körfez ülkelerinde etkinliği hedefliyor.

Türkiye'nin çok ortaklı şirketleri arasında olan İttifak Holding, İstanbul ve yurt dışında büyümek için düğmeye basarken, markalaşmayı ön planda tutacak. Ulusal ve uluslararası ölçekte daha etkin şirketler grubu olmaya yönelik hedefleriyle, Holding'in icra merkezini İstanbul'a taşıdıklarını belirten İttifak Holding İcra Kurulu Başkanı Ramazan Keser, "Markalarımızı büyütmek ulusal ve uluslararası hale getirmek hatta ulusal ölçekte yeni markalar yaratmak için İstanbul'a yatırım yapmanın çok önemli olduğunu düşünüyoruz" dedi.

İttifak güven verdi, 'caiz mi' diye soranlar trade yapmaya başladı

İttifak, İstanbul'a taşındı. Başkan Ramazan Keser taşınmadaki amacı 'markalaşmayı ön planda tutmak' şeklinde açıkladı. Borsadaki süreçle ilgili de şunları söylüyor: Ortaklarımızın çekinceleri vardı. Bunları aştık, borsaya 20 bin yatırımcı kazandırdık.

İttifak güven verdi, 'caiz mi' diye soranlar trade yapmaya başladı

KONYALI İttifak Holding, yönetim merkezini İstanbul'a taşıyarak yeni markalar oluşturmayı hedefliyor. Hafta içinde İstanbul'da iftarda biraraya geldiğimiz İttifak Holding İcra Kurulu Başkanı Ramazan Keser, 'Markalarımızı büyütmek ulusal ve uluslararası hale getirmek için İstanbul’a yatırım yapmanın çok önemli olduğunu düşünüyoruz' dedi.
Yemekte, konu İttifak hisselerinden açıldı... Ramazan Keser'e borsa macerasını sorduk, şunları anlattı: 'Ortaklarımızın kafasında 'Biz ölene kadar ortak kalmak zorunda mıyız' düşünceleri vardı. Fakat artık ellerindeki kağıdın paraya dönüştüğünü görüyorlar.
19 bin 500 ortağımızın belki de yüzde 90'ı o zamana kadar borsayı bilmeyen insanlardı. Bunlar içinde borsaya ilişkin günah-sevap sorgusu yapanlar da oldu. Bu sorularla çok karşılaştık. Borsaya gelmemizin hemen ertesinde, binamızın içinde Bizim Menkul Değerler bir seans salonu açtı.

Popüler Yayınlar

Markente RSS

RSS Takip Et Technorati Profile Add to Technorati Favorites Besserer Pagerank Türkçe İçerikli Web Siteleri
Sitetistik