20 Temmuz 2011 Çarşamba

Metro 5 farklı erzak paketi ile profesyonellere en uygun çözümleri sunuyor

Metro Toptancı Market farklı ihtiyaç ve taleplere uygun olarak hazırladığı 5 farklı Ramazan erzak paketiyle Ramazan ayını bereketle karşılıyor. Fiyatları 23,99 TL ile 59,99 TL arasında değişen Ramazan erzak paketleri mağazalardan temin edilebileceği gibi, www.metro-tr.com adresinden ön sipariş ile de alınabiliyor.

Metro Toptancı Market temel gıda maddelerinden oluşan Ramazan erzak paketlerinin yanı sıra müşterilerine özel erzak paketleri hazırlama imkanı da sunuyor. Bu sayede müşteriler kendi istedikleri ürünlerden oluşan özel erzak paketleri de satın alabiliyor.

Metro - Multinet İşbirliği
Metro Toptancı Market Multinet ile gerçekleştirdiği işbirliği sayesinde ise, profesyonel müşterilerine limitini kendilerinin belirleyeceği hediye kartı imkanı sunuyor. Metro Hediye Kartı sahipleri Metro mağazalarından Ramazan ihtiyaçlarını istedikleri ürünleri seçerek karşılayabilecekler. İşletmeler bu sayede ayni yardım vergi avantajından yararlanabilecekler.

“Ramazan’a Zamsız Giriyoruz.”
Metro’nun Ramazan’a zamsız girdiğini açıklayan Metro Toptancı Market Genel Müdürü Kubilay Özerkan: “Tüketicilerin alışverişlerini toptan mağazalarından yapmaları daha avantajlı.” dedi.

Popüler Yayınlar

Markente RSS

RSS Takip Et Technorati Profile Add to Technorati Favorites Besserer Pagerank Türkçe İçerikli Web Siteleri
Sitetistik