1 Ağustos 2011 Pazartesi

1e1 Market yatırımlara hızla devam ediyor

Geçtiğimiz aylarda 2011 hedeflerine ilk altı ayda ulaşan 1e1 Market, Serik Mağazasının açılışı ile mağaza sayısını 31'e çıkardı.

1e1 Mağaza, Açılış kurdelesini Serik Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Güç, Serik Emniyet Müdürü Fatih İnceyavuz ve mağaza açılışına katılan Serik halkı birlikte kesti.

Açılışa özel düzenlenen kampanyalardan yararlanmak için uzun kuyruk oluşturan müşteriler kampanyalardan yararlanmanın yanı sıra ucuz alış verişinde keyfini yaşadılar.


Mehteran takımının verdiği konserin ardından gerçekleşen açılışta 300 TL alış veriş yapan ilk 50 kişiye çeyrek altın 150 TL alış veriş yapan ilk 30 kişiye de 30 adet televizyon hediye edildi.

Bir ay içerisinde 6 mağaza açılışını gerçekleştirdiklerini bu açılışlar ile çalışan personel sayısını 700 ün üzerine çıkardıklarını kaydeden 1e1 Marketler Genel Md. Altan Vural ‘’Serik mağazamızın iki kat olup 600 metre kare alan 3 kasa ve 15 personeli ile kusursuz hizmet vermenin gayreti içinde olacak. Serik Mağazamızın ardından Alanya Mağazamızın da ağustos ayının ilk haftasında açmak hedeflerimiz arasında. 1e1 Market bu açılışların ardından diğer bölgelerde de yatırımlarına devam edecek ‘’ şeklinde konuştu.

Popüler Yayınlar

Markente RSS

RSS Takip Et Technorati Profile Add to Technorati Favorites Besserer Pagerank Türkçe İçerikli Web Siteleri
Sitetistik