1 Ağustos 2011 Pazartesi

Onur’dan müthiş ramazan paketleri

Bugün İstanbul’da 35, Tekirdağ’da 4, Edirne ve Kırklareli illerinde 1’er mağaza olmak üzere 41 noktada hizmet veren Onur, ramazan ayına özel müthiş paketler hazırladı.


Geleneksel ramazan alışveriş anlayışına uygun olarak ramazan geleneklerini ve zengin kuru gıda çeşitlerini müşterileri ile buluşturan Onur, mağazalarında bireysel müşterilerin yanı sıra kurumsal müşteri ihtiyaçlarına da cevap verecek 4 farklı içerikli, her bütçeye uygun ve tüketicilerin değişik ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri “Ramazan Özel Paketleri” hazırladı. Her bütçeye uygun fiyat avantajı sunan zengin içerikli ramazan özel paketler “Sultan, Bereket, Ziyafet, Lüks” isimleri ile 4 farklı seçenekle satışa sunulacak. Temel ihtiyaç kalemlerinden oluşan ramazan özel paketleri; gerek kurumsal müşteriler, gerekse bireysel müşteriler için istedikleri adetlerde özel tasarımlı şık kutularda teslim edilecek. Onur müşterileri; yardım etmede, iftar ziyaretinde ve mutfak kullanımda en çok ihtiyaç duyduğu ürünü çoklu ve aynı zamanda avantajlı fiyatla alabilecek.

Ayrıca Onur müşterileri, sevdiklerine, personeline veya ihtiyaç sahiplerine istedikleri tutarda ve adette “Alışveriş Çekleri” hediye edebilecekler. Müşterilerin özellikle ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine hediye edebileceği alışveriş çekleri onlara büyük kolaylık sağlayacak.

Popüler Yayınlar

Markente RSS

RSS Takip Et Technorati Profile Add to Technorati Favorites Besserer Pagerank Türkçe İçerikli Web Siteleri
Sitetistik