29 Haziran 2011 Çarşamba

TÜRKİYE'DE İLK KEZ 6 ALIŞVERİŞ MERKEZİ TEK YÜREK OLDU

Metro Group Asset Management, dünyanın önde gelen alışveriş merkezi yönetim şirketlerinden biri olarak Türkiye'de bir ilke imza attı. 26 Haziran'da düzenlenen Açık Hava Festivali'nde Meydan Ümraniye, Meydan Merter, M1 Merkez Kartal, M1 Merkez Adana, M1 Merkez Konya ve Real İzmit Alışveriş Merkezleri, Türkiye'de ilk defa aynı anda canlı yayınla birbirine bağlanarak benzersiz bir müzik ziyafetine ev sahipliği yaptı.

26 Haziran Pazar günü Açık Hava Festivali kapsamında tüm gün süren aktiviteler, saat 21.00'de başlayan özel konserle devam etti. Konserlerin en büyük sürprizi ise, aynı anda diğer beş alışveriş merkezine de bağlanılarak her sanatçının hit parçalarının dinleyicilere dev ekranlardan canlı olarak yansıtılması oldu. AVM ziyaretçileri, canlı olarak izledikleri muhteşem konsere ek olarak birbirinden değerli beş sanatçının konserlerini de yine canlı olarak izleme şansına sahip oldular. Konserler halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirildi.


Açık Hava Festivali'nde pop müziğin zirve isimleri Işın Karaca Meydan Ümraniye'de, Keremcem Meydan Merter'de, Emre Aydın M1 Merkez Kartal'da, Murat Boz M1 Merkez Adana'da, Mustafa Ceceli M1 Merkez Konya'da ve Murat Dalkılıç ise Real İzmit'te aynı anda sahne aldı. 6 AVM'de aynı anda başlayan festival kapsamında sürpriz sahne şovları ve gösterilerle birlikte perküsyon şov, karaoke şov gibi çeşitli etkinlikler de gün boyu sürdü. Ayrıca 26 Haziran günü saat başı en çok alışveriş yapan alışveriş merkezi ziyaretçileri sürpriz hediyeler kazanırken, günün en çok alışverişini yapan AVM ziyaretçisi ise bir Samsung 32'' LCD TV'nin sahibi oldu.

Metro Group Alışveriş Merkezleri arasında düzenlenen ve Almanya ve Türkiye'deki iki alışveriş merkezinin canlı yayınla birbirine bağlandığı benzer bir etkinlik, geçtiğimiz yıl 26 Haziran'da İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilmişti. İstanbul Meydan Ümraniye Alışveriş Merkezi ve kardeş şehir Duisburg'daki Mercator Center Alışveriş Merkezi'nde aynı anda düzenlenen konserlerde İstanbul'da dünyaca ünlü Alman grup Alphaville sahne alırken, Türk vatandaşların yoğunlukta olduğu Duisburg'da ise Ferhat Göçer sahne almıştı. Gurbetçilerimizin konserin bir bölümünde İstanbul'a bağlanarak Alphaville konserini izlediği etkinlikte, İstanbullular da Almanya'daki Ferhat Göçer konserinin özel bir bölümünü canlı olarak izleme şansına sahip olmuştu.

METRO Group Asset Management, grubun emlak yönetim şirketidir. METRO Group, 700 perakende lokasyonuyla dünyanın en büyük uluslararası toptan ve perakende portföyüne sahiptir. 2010'da 698 milyon euroluk bir EBİT sağlamıştır. METRO Group Asset Management, Avrupa ve Asya'da 30 ülkenin emlak portföyünün aktif yönetiminden ve Almanya, Polonya ve Türkiye'de perakende gayrimenkullerinin geliştirilmesi ve inşası ile 70 merkez lokasyonunun yönetiminden sorumludur.

Popüler Yayınlar

Markente RSS

RSS Takip Et Technorati Profile Add to Technorati Favorites Besserer Pagerank Türkçe İçerikli Web Siteleri
Sitetistik