3 Ağustos 2011 Çarşamba

Pegasus Kızınızın Adını Göklere Yazıyor

Pegasus’tan mükemmel bir uygulama. İndirim ve kampanyalardan sıkıldıysanız. Bu haber tam size göre kızınıza öyle bir hediye vereceksiniz ki… Ömrü boyunca unutamayacak…Pegasus kızınıza özel bir hediye sunabilmeniz için size bir şans veriyor. Türk sivil havacılığının hızla büyüyen ismi Pegasus her geçen gün filosundaki uçak sayısını da artırıyor. İşte bu uçaklardan birinin üzerinde kızınızın adı yazabilir. Ölümsüz bir anı olacak bu hediyeyi kızınıza vermek için yapmanız gereken aşağıdaki linke tıklayarak formu doldurmak yapılacak çekilişte siz çıkarsanız Pegasus uçaklarının üzerinde kızınızın ismi yer alacak.

Buraya tıklayarak formu doldurabilirsiniz.

Kampanya 10.07.2011  – 31.08.2011 tarihleri arasında geçerli. Bu tarihler arasında başvurusunu gerçekleştiren kişiler arasından 05.09.2011 tarihinde yapılacak çekilişte iki kız çocuğunun adı belli olacak. Sonuçlar ise 07.09.2011 tarihinde açıklanacak.
Ancak belirtmek isteriz ki sadece 0-10 yaş arasında çocuklar bu kampanyaya dahil olabiliyor ve başvurularını ancak yasal velileri yaptırabiliyor. Bu şarta uymayanlar kazanmış olsalar dahi ödülleri verilmiyor.
Eğer kazanan siz olursanız Pegasus’un Aralık 2011 tarihinde, teslim alacağı 2 adet Yeni Nesil Boeing 737-800 uçaklarının burun kısımlarına kızınızın ismi yukarıdaki resimde gördüğünüz şekilde yazılacak.

Popüler Yayınlar

Markente RSS

RSS Takip Et Technorati Profile Add to Technorati Favorites Besserer Pagerank Türkçe İçerikli Web Siteleri
Sitetistik