27 Temmuz 2011 Çarşamba

Adese'den Ramazan paketi

Adese Ramazan’a özel hediye paketlerini satışa sundu

Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerini sevindirmek isteyen müşterileri için üç farklı hediye kolisi ve alışveriş çeklerinin satışlarına dokuz ildeki 136 Adese mağazasında başlandı. Ramazana özel uygun fiyatlarla hazırlanan paketlerde, ayçiçek yağından toz şekere, çaydan makarnaya, kuru gıdadan bayram şekerlerine kadar geniş bir yelpaze tüketicilere sunuluyor. 27.90, 45.90 ve 66.90 TL’den satışa sunulan hediye paketlerinde Adese, 1000 TL ve üzeri alışverişlerde, nakit ve kredi kartı ile tek seferdeki ödemelere yüzde 3 indirim fırsatı da sunuyor. Ayrıca hediye çeklerine Bonus, World, Asya Finans, Türkiye Finans, Maksimum, Axess kredi kartlarına 3 taksit seçeneği de mümkün. Hediye paketlerin teslimatları istenilen şehir içi adrese ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. 1000 TL ve üzerindeki siparişler ise şehir merkezine 15 km mesafeye kadar ücretsiz olarak yapılıyor. Tüm bunların yanı sıra Adese, her Ramazan ayında büyük ilgi gören Ramazan’a özel kampanyalarını da ihmal etmiyor.

ÜLKER ÜRÜNLERİNDEN ALANLARA ÇAMLICA GAZOZ HEDİYE

26 Temmuz – 29 Ağustos tarihleri arasında 10 TL’lik Ülker (Yağ harici Pasifik mutfak grubu) alışverişlerinde 1 Litre Çamlıca Gazoz hediye.

PEPSİ VE YEDİGÜN’LE BİRLİKTE HURMA

23 Temmuz – 8 Ağustos tarihleri arasında 4x1 litrelik Pepsi ve Yedigün çeşitlerinden alanlara aynı fiş içinde yer alacak 300 gramlık Dates hurma hediye.


KENTON’LA ADESE SÜT

01 – 30 Ağustos tarihleri arasında 1 adet 400 gramlık Kenton İrmik Helvası alanlara, aynı fiş içinde yer alacak 1 litre Adese yarım yağlı süt hediye.

PEYNİRLE KAVUN KARPUZ

22 Temmuz 2011 – 07 Ağustos 2011 tarihleri arasında herhangi bir peynir çeşidi veya markasından yapılan 10 TL’lik alışverişlerde, yine aynı fiş içinde yer alacak kavun veya karpuz alışverişlerinin 2 TL’si hediye.

ÜLKER HARÇLARDAN BİR ALANA BİR HEDİYE

21 – 31 Temmuz 2011 tarihleri arası tüm Adese’lerden yapılan Ülker Bizim Harç çeşitlerinden bir alana, aynı fişte yer alan ikincisi hediye.

İKİNCİ CARTE D’OR YÜZDE 50 İNDİRİMİ

21 – 26 Temmuz tarihleri arasında tüm Adese ve Adesem mağazalarından yapılan aynı fişte yer alan 1000 ml’lik ikinci Carte d’Or alışverişleri yüzde 50 indirimli.

UNLU MAMÜLLER ALIŞVERİŞİNE DONDURMA HEDİYE

25 Temmuz – 08 Ağustos tarihleri arasında Adeseler’den Unlu Mamül, Yaş Pasta-Kuru Pasta-Şerbetli Tatlılardan 25 TL’lik ve katı alışveriş yapanlar Ülker Golf Sizin İçin 1000 ml. çeşitlerinden herhangi birini kasalardan okutmak suretiyle ücret ödemeden alabilecekler.

Popüler Yayınlar

Markente RSS

RSS Takip Et Technorati Profile Add to Technorati Favorites Besserer Pagerank Türkçe İçerikli Web Siteleri
Sitetistik