19 Temmuz 2011 Salı

Sıcak havalar AVM'cilerin yüzünü güldürdü

Ankara'daki Alışveriş Merkezleri (AVM) yaz döneminin gelmesiyle birlikte faaliyetlerini artırarak, sıcak havadan kaçan başkentliler için alternatif adresler olmaya devam ediyor.

Tatile çıkan vatandaşlar, soluğu deniz kenarındaki mekanlarda alırken, tatile çıkamayanlar ise aileleriyle güzel vakit geçirmek için hafta sonu piknik yapıyor. Yoğun iş temposu nedeniyle şehirden ayrılamayan vatandaşlar da değişik damak tatlarını ve eğlenceyi bir arada sunan AVM'lere yöneliyor.

Okulların kapanmasıyla birlikte miniklerin de ilgi gösterdiği AVM'ler, insanların ihtiyaçlarını karşılamasının yanı sıra yaz döneminde birbirinden farklı aktiviteler de düzenliyor. AVM'ler ziyaretçilerin keyifli zaman geçirebilecekleri bir merkez haline getirmeye ve başkentte renkli etkinliklere ev sahipliği yapamaya çalışıyor.


-ANTARES AVM ZİYARETÇİLERİ GÜNE SPORLA BAŞLIYOR-

Adını, Samanyolu Galaksisinde yer alan yıldızdan alan Antares AVM, düzenlediği etkinliklerle ziyaretçilerine güzel bir yaz geçirmeyi hedefliyor. AA muhabirinin aldığı bilgilere göre, Antares AVM, ziyaretçilerine 9-31 Temmuz tarihleri arasında Antares Kart ve Genç Kart'la yapacakları 100 lira tutarında alışverişlerde 20 lira değerinde hediye çeki kazandırıyor.

Aynı zamanda Antares AVM spor kulübü, hanımlar için pilates ve aerobik faaliyetleri düzenliyor. Haftanın 3 günü ve sabahları 08.00-09.30 arasında gerçekleşen etkinlikte kadınlar, güne sağlıklı bir başlangıç yapıyor. Diyetisyen danışmanlığı alarak ta doğru beslenmenin kurallarını ve yollarını öğreniyorlar.

Antares AVM yetkilileri, çocuklar için değişik aktivite yaptıklarını kaydederek, miniklerin hem eğlenip hemde kişisel gelişimlerine katkı sağlaması için Çocuk Sanat Atölyesi etkinliğini düzenlediklerini bildirdi. Pazar günleri gerçekleşen atölye'nin, çocukların el becerisi ve düşünme kabiliyeti kazanmasına da yardımcı oluyor. 20-21 Ağustos tarihleri arasında Antares'e gelen misafirlerin, Ankara Üniversitesi Rasathanesi'nin teleskoplarıyla gözlem yaparak yıldızları ve ayı yakından görme şansı elde edecekler.

-ANKAMALL'DE ÇOCUKLAR, ATÖLYEDEN ÇIKMAK İSTEMİYOR-

Ankara'nın büyük AVM'lerinden biri olan ANKAmall AVM, hazırlandığı Bızz-Vızz Çocuk Atölyesi'nde çocuklar eğlenip öğrenirken, ailelerde rahatça alışveriş yapabiliyor. Haziran ayında müracaatının başlandığı atölye, Ağustos ayının sonunda bitecek. Atölyedeki eğitmenler eşliğinde hayal gücünü kullanan 3 yaş ve üzerindeki çocuklar, değişik aktiviteler yaparak, becerilerini geliştiriyor. ANKAmall AVM yetkilileri, atölyede minik modacılar, minik kurabiye şefleri, minik oyuncakçı, minik çevreciler ve minik dekoratörler olmak üzere 5 dalda birbirinden farklı beceri gelişim etkinliklerinin olduğunu belirtti. Ayrıca ANKAmall AVM ve Tunçeri Spor Organizasyonlarıyla birlikte gerçekleştirdiği ''ANKAmall Spor Okulları'' projesinde bin minik sporcuya, ücretsiz basketbol, voleybol ve futbol kursu veriyor. Eğitimli antrenörler eşliğinde haftanın 4 günü AVM'nin açık otoparkında kurulan ve geçen yılın eylül ayından itibaren devam eden spor okulları, Haziran-Temmuz-Ağustos ve Eylül aylarında ANKAmall AVM'de devam edecek.

-ÜCRETSİZ SİNEMA KEYFİ, TİYATRO VE DANS GÖSTERİSİ ACİTY'DE -

İstanbul yolu üzerinde bulunan bir diğer AVM olan ACİTY OUTLET, miniklere hafta içi Salı ve Perşembe günleri ücretsiz sinema, her pazar ücretsiz olarak sunulan çocuk tiyatrosu ve hafta sonu cumartesi ve pazar günleri çocuk atölyesi faaliyetleri devam ediyor. ACİTY OUTLET AVM Genel Müdür Yardımcısı Alper Göker, AVM'nin içerisinde lunapark kurduğunu belirterek, 4-9 Temmuz tarihleri arasında 2. si düzenlenen '' Dünya Altın Dans Gösterileri'' için 8 farklı ülkeden gelen dans grupları, AVM ziyaretçilerine farklı dans gösterileri sunduğunu kaydetti.

-ARABA WİNNER CARD'DAN, KONSERLER PANORA'DAN-

Kentpark AVM'nin kartı olan Winner Card yani kazanan kart'la en az 100 lira tutarında alışveriş yapan ziyaretçiler, 5 Temmuz-30 Eylül 2011 tarihleri arasında yapılan çekilişle her ay sonu 1 Ford Kunga, 20 iPad2 ve 20 iPhone 4 kazanma şansı elde ediyorlar. Toplamda 3 Ford Kuga, 60 iPad2 ve 60 iPhone 4 kazandıran Kentpark AVM'nin Winner Card'ta ücretsiz sahip olabilir.

Oran semti sınırları içerisinde bulunan Panora AVM'den alışveriş yapanlar, Haziran ayında düzenlenen Leman Sam-Şevval Sam ve Erol Evgin- Murat Evgin konserlerini izlediler. Temmuz ayında da devam edecek olan konserlere, 20 Temmuz 2011 tarihinde Işın Karaca ve 27 Temmuz Çarşamba günü Funda Arar katılacak. Düzenlenen konserlerin biletleri için Panora AVM'den alışveriş yapanlara armağan edileceği bildirildi.

-EĞLENCEKART'LA OYUN ZEVKİ, EĞLENCEPARK'LA LUNAPARK KEYFİ-

Optimum Outlet AVM’nin ''Maksimum Eğlence Optimum Fiyat'' sloganıyla düzenlediği EğlenceKart, ziyaretçilere 5 oyunluk kupon kazandıracak. Bu kuponlar buz pisti, 5D sinema, Playstation oyunu ve bowling oyunu için kullanılabilecek. 10 liraya satın alınabilen EğlenceKart sadece çarşamba günleri ve bir kullanımlık için geçerli olacak.

Yaz döneminde etkinliklerini artıran Optimum Outlet AVM ayrıca, 25 Haziran'da Yaz Spor Okulu düzenleyerek ücretsiz taekwondo derslerini eğitmenler eşliğinde çocuklara vermeye başladı. Yaz süresince devam edecek olan spor okulu, 6-14 yaş arasındaki minikleri ağırlıyor. Optimum Çocuk Kulübü, AVM'nin belli alanlarında animasyon sihirbaz, kukla gösterileri ve hediyeli yarışmaları da devam ediyor. 25-29 Temmuz tarihleri arasında 75 lira ve üzeri alışveriş yapan herkese, sürpriz hediyeler veriliyor. Yakalaşan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Optimum Outlet AVM basın mensuplarına Bowling Turnuvası gerçekleştirilmeyi hedefliyor..

3 yıldır yaz dönemi boyunca CEPA AVM'nin açık otoparkında devam eden EĞLENCEPARK, bu yıl da ziyaretçilere hizmet veriyor. Minik ziyaretçiler için EĞLENCEPARK'taki oyun konsolları, Kamikaze, çarpışan arabalar, Crazy Dance, tırtıl tren gibi bir çok oyun aletleri, eğlence için alternatif adreslerden biri.

CEPA AVM, yaklaşan Ramazan ayına özel, kampanyalar ve farklı etkinlikler düzenliyor. Ramazan dönemi boyunca CEPA KART ve CEPASO KART'la aynı gün içerisinde gerçekleştirecek 25 lira ve üzeri yiyecek ve içecek alışverişinde bulunanlar, çift kişilik EĞLENCEPARK'ında kullanacakları kupon kazanıyor.

AA

Popüler Yayınlar

Markente RSS

RSS Takip Et Technorati Profile Add to Technorati Favorites Besserer Pagerank Türkçe İçerikli Web Siteleri
Sitetistik