3 Ağustos 2011 Çarşamba

Ramazanda yüzde 80’e varan indirim rüzgarı

Ramazan ayı öncesinde gıda ürünlerinde başlayan fırsat ve kampanyaları bu kez de gıda dışı markalardaki indirimler takip ediyor.

Giyimden ayakkabıya, aksesuardan ev aletlerine kadar pek çok marka yüzde 80’e varan indirimler sunuyor. Sıcak yaz aylarında serin bir ortam sunan AVM’ler alışverişlerin ilk tercih edildiği yerlerden biri olurken, yurt genelindeki kimi AVM’lerin kapılarının 23.00’e kadar açık olması sebebiyle de dileyenler daha uzun sürelerde alışveriş yapabiliyor.


Kadınlara özel avantajlar
36 - 50 beden aralığında ürünlere sahip Gusto’da hasır şapkalardan plaj çantalarına, şortlara ve uzun elbiselere kadar yüzde 70’e varan indirim fırsatları yer alıyor. Uzun elbiselerden çizgili bluzlara, gömleklerden aksesuarlara kadar henüz yaz gardrobunu tamamlamamış olanlar için Koton’da yüzde 70’e varan indirimler tüketicileri bekliyor.

Ayakkabı va çantalarıyla dikkat çeken İnci’de yüzde 70’e varan indirimler bulunuyor. Matraş, ‘Tek Fiyat Günleri’ kampanyasına başladı. Sezon ayakkabılarını 69, 89 ve 119 TL olarak satışa sunan marka, çantaları da yüzde 50 indirimle tüketicilerle buluşturuyor. Ayaydın markalarından İpekyol ile çiçekli motiflerin ağırlık kazandığı Blossom koleksiyonuna sahip Twist’te yüzde 70’e varan indirimler varken, Machka’da bu oran yüzde 50.

Şık erkeklere zengin seçenekler
Ramsey’de yüzde 50 indirim fırsatı devam ediyor. Ramsey London, Ramsey Sport ve Onyx olmak üzere üç farklı seriden oluşan koleksiyonda takım elbiseden gömleğe, kravattan tişörte farklı çeşitler var. Marka, RamseyCard’lılara yüzde 50 indirime ek olarak yüzde 10 indirim avantajı sağlıyor. Cacharel, ‘sezon temizliği’ kapsamında yüzde 50’ye varan indirimler sunuyor. Cacharel gömlekler ve tişörtlere 59.90’a, jean pantolonlara ise 89.90 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olmak mümkün.

Takıda bir alana ikincisi indirimli
Kolyeden bileziğe, küpeden bilekliğe kadar geniş ürün yelpazesine sahip Fix Silver, 100 TL ve üzeri alışverişlerde birinci ürüne yüzde 5, ikinci ürüne yüzde 15, üçüncü ürüne yüzde 25 indirim fırsatı sunuyor. So Chic de ikinci ürüne yüzde 20 indirim kampanyasına başladı. Kıyafetlerin tamamlayıcısı ürünlerde pembe, yeşil, sarı, pudra ve pastel tonları dikkat çekiyor. Accessorize’da ise yüzde 80’e varan indirim oranları var.

Çocuklara ‘kocaman’ indirim
Çocuk giyim markalarından Panço’da yüzde 50’ye varan indirim seçenekleri yer alıyor. Tüketiciler kampanya kapsamında 11 liraya tişört, 29 liraya pantolon alabiliyor. 4 bin 800 modele sahip bir diğer çocuk giyim markası Wenice Kids’te ise bebeklikten gençliğe kadar tüm dönemler için yüzde 70’e varan indirim imkanı var.

İftarlar unutulmadı
Blue House, iftar ve sahur yemeklerini pratik ve sağlıklı hale getirmek için özel kampanya düzenleyenlerden. Blender mikser setleri 59 - 169 lira arasında değişen fiyatlarla satılırken, 3 parçadan oluşan döküm tencere seti alanlara Türk kahve makinesi hediye ediliyor. Homend, S3 Steamcooker buharlı pişiriciyi sunuyor. 247 liradan satılan ürün 3 farklı yemeği aynı anda pişiriyor. Ramazan ayına özel ürünler sunan Darty’de Moulinex Set Fresh Doğrayıcı 179 TL’ye, Luxell Usta Börekçi Fırın ise 149 TL’den raflardaki yerini aldı. Tefal, bir kaşık yağ kullanılarak kızartmadan tatlıya kadar pek çok yemeğin pişirilmesine imkan veren Actifry’ı alanlara 50 tariflik yemek kitabı hediye ediyor.

Kaynak: Beste Önkol / Milliyet

Popüler Yayınlar

Markente RSS

RSS Takip Et Technorati Profile Add to Technorati Favorites Besserer Pagerank Türkçe İçerikli Web Siteleri
Sitetistik