25 Temmuz 2011 Pazartesi

Altunbilekler’den bir “Gold” daha

Perakende sektöründe Ankara’nın önde gelen zincirlerinden Altunbilekler, 55’inci “Gold” şubesini hizmete açtı. Altunbilekler Şaşmaz Şubesi, “Gold” konseptinin ikinci mağazası konumunda.

27 yıldır Ankaralılara hizmet veren Altunbilekler, hızla büyümeye devam ediyor. Altunbilekler’in 55’inci şubesi, yeni mağazacılık anlayışı ve farklı bir konsept olan “Gold” şubelerinin ikincisi, Şaşmaz’da hizmete açıldı. Altunbilek Sofrası’nın 3’üncü şubesinin de yer alacağı Altunbilekler Gold Mağazası’nda, birçok üründe hem toptan hem de perakende alışveriş yapmak mümkün.

“Müşteri Mutluluğu”nu temel ilke edinen ve kaliteden ödün vermeyen anlayışıyla Altunbilekler; müşterilerine rahat ve kolay alışveriş olanağı sağladığı mağazalarında, hijyenik ve temiz ortamlar yaratarak sağlıklı ve kaliteli ürünleri, en uygun fiyatlarla müşterileriyle buluşturuyor.

55 şubesi ve bin 600’ü aşan çalışanıyla, “Ankara’nın Her Yerinde Hizmetinizdeyiz” sloganı ile çalışmalarını ve yatırımlarını sürdüren Altunbilekler’in, Şaşmaz Mağazası’nın açılışında uygulanan indirimler, promosyonlar ve düzenlenen çeşitli etkinlikler sonucu mağaza ilk günden bölge halkının yoğun ilgisiyle karşılandı ve müşterilerin akınına uğradı.
Şaşmaz Mağazası, bin 700 metrekarelik satış alanında, 12 kasa ve 100 çalışanıyla müşterilerine hizmet veriyor.


Altunbilekler Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbilek, Şaşmaz Mağazası içerisinde yer alan Altunbilek Sofrası’nın da yaklaşık bir hafta sonra hizmete gireceğini ve aynı şekilde Gold mağazalarının ve Altunbilek Sofralarının önümüzdeki dönemde artarak devam edeceğini, yılsonunda da 60 şubeye ulaşılacağını bildirdi.

Popüler Yayınlar

Markente RSS

RSS Takip Et Technorati Profile Add to Technorati Favorites Besserer Pagerank Türkçe İçerikli Web Siteleri
Sitetistik