25 Temmuz 2011 Pazartesi

Yunus Marketler’e yeni halka

Yunus Market, Ümitköy’deki son halkasıyla şube sayısını 42’ye çıkarmış oldu. Ümitköy Şubesi, bin 500 metrekarelik alanda 30 çalışanıyla hizmet verecek.

Yunus Market Ümitköy Şubesi ilk günden müşterilerinin gönlünü fethetti. Açılışa özel müşterilere yönelik düzenlenen sınırsız kokteyl ile büyüklerin beğenisini kazanan Ümitköy Şubesi, küçükleri de unutmadı ve birçok çizgi kahraman, balon dağıtımı ve promosyon ile onları da eğlendirdi.


Çayyolu Mahallesi, 2432. Cadde, No: 167/A’da açılan şubenin açılışını Yunus Market Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Ayhan, Yönetim Kurulu üyesi Yunus Ayhan, Genel Müdürü Fatih Ayhan ve Genel Müdür Yardımcısı Adnan Özçelik yaptı. Müşterilerden tam not alan Yunus Marketler Zinciri Ümitköy Şubesi, bin 500 metrekarelik alanda 8 kasa ve 30 çalışanıyla hizmet verecek. İçerisinde bulunan özel fırınıyla müşterilerine her gün sıcak ve taze unlu mamuller sunacak. Ayrıca şubede telefonla evlere servis de yapılabilecek.

Açılıştaki ilgiden memnun olduklarını ifade eden Yunus Market yetkilileri, yeni şube ile şube sayılarını 42’ye çıkarmış oldu.

Popüler Yayınlar

Markente RSS

RSS Takip Et Technorati Profile Add to Technorati Favorites Besserer Pagerank Türkçe İçerikli Web Siteleri
Sitetistik