28 Temmuz 2011 Perşembe

Atlantis AVM’de geri sayım başladı

Gorion Grup tarafından toplam 125 milyon euro yatırımla hayat bulan Atlantis Alışveriş ve Eğlence Merkezi, ziyaretçilerine kapılarını 19 Ağustos’ta açıyor. Atlantis, Türkiye’nin monoray ulaşım sistemli tek AVM’si konumunda.

Gordion Grup tarafından, toplam 125 milyon euro yatırımla hayata geçirilen Atlantis Alışveriş ve Eğlence Merkezi, 19 Ağustos’ta kapılarını açıyor. Ankara’da Batıkentlilerin hipermarketten tekstile, elektronikten yapı ürünlerine kadar tüm ihtiyaçlarını tek çatı altında toplayan Atlantis AVM, Darty, Kipa ve Tekzen’in de aralarında bulunduğu birbirinden seçkin 150 mağazaya ev sahipliği yapacak. Halka açık görkemli bir organizasyonla kapılarını açacak olan Atlantis’in 19 Ağustos’daki açılış etkinlikleri kapsamında saat 21.00’da Sertab Erener ve Kenan Doğulu sahne alacak.


Türkiye’nin monoray ulaşım sistemli tek AVM’si
Ziyaretçilerini zengin alışveriş olanaklarının yanı sıra eşsiz eğlence alternatifleriyle de buluşturacak olan Atlantis’e,yerel metro ağından direkt geçiş olanağı bulunan Türkiye‘nin tek monoray sistemiyle, kısa ve keyifli bir yolculuk yaparak ulaşmak da mümkün.

Atlantis Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde 5 bin 500 metrekarelik Ankara’nın en büyük ve en geniş konseptine sahip çocuk ve genç eğlence merkezi Joyland, 10 salonlu Cinebonus sinemaları, 4 bin metrekarelik bölgenin tek yaşam ve spor merkezi Atlantis Sports Center’a da ev sahipliği yapan merkezde ayrıca kapalı yüzme havuzu bulunuyor.

Batıkent’in en büyük AVM’si
Ankara Batıkent bölgesinin en büyük AVM’si olan Atlantis Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nin yiyecek icecek alanında, Burger King, Mado, Özsüt, Sultan Ahmet Köftecisi, Pizza Pizza ve İshak Bey İskender gibi değişik damak tatlarına hitap eden 20 farklı kafe-restoran bulunuyor. Atlantis’de 700’i kapalı ve bin 100’ü açık olmak üzere toplam bin 800 araçlık otopark olanağı da mevcut. Türkiye’nin en doğal ve eğlenceli alışveriş merzezi Atlantis 15 bin metrekarelik botanik park ve 5 bin metrekarelik su gösteri havuzlarını da ziyaretçilerinin kullanımına sunuyor. Eğlenirken dinlenebilen,, dinlenirken alışveriş yapabilabilen sanatsal unsurlarla bezenmiş alışveriş merkezi, radyo istasyonu Atlantis FM ile de sanatı hayatın içine yerleştirmiş durumda.

Popüler Yayınlar

Markente RSS

RSS Takip Et Technorati Profile Add to Technorati Favorites Besserer Pagerank Türkçe İçerikli Web Siteleri
Sitetistik