28 Temmuz 2011 Perşembe

Kulesite 7. yıl kampanyasıyla araba kazandırdı

Kulesite, 7. yılını hem büyükleri hem küçükleri sevindirecek bir kampanya ile kutladı. “Bir kişiye Mercedes C180 ve 76 kişiye akülü araba” kampanyasının talihlileri, 27 Temmuz Çarşamba günü saat 13:00’da Kulesite’de yapılan çekilişle belli oldu. 

Konya’nın yaşam ve eğlence merkezi Kulesite yedinci yılını “Bir kişiye Mercedes C180 ve 76 kişiye akülü araba” kampanyasıyla kutladı. Kulesite’de 23 Nisan – 10 Temmuz 2011 tarihleri arasında yapılan her 50 TL’lik alışverişin bir çekiliş kuponu kazandırdığı kampanyaya ilgi çok büyük oldu. Kulesite’de noter eşliğinde yapılan çekilişte, Ayşe Göktaş isimli talihli Mercedes C180 araba kazanırken, 76 talihli ise akülü jeep sahibi oldu.


Kulesite müşterilerinin büyük bir merakla beklediği kampanyanın çekilişi; Kulesite AVM yetkilileri, Konya 5. Noter yetkilisi, AVM çalışanları, müşteriler ve basının katılımıyla gerçekleştirildi. Milli Piyango İdaresi’nin izni ile düzenlenen kampanyada hediye edilen Mercedes C 180 kazanan asil talihlisi 111474 nolu katılım kuponuyla Ayşe Göktaş olurken yedek talihli ise 241641 nolu katılım kuponuyla Mehmet Ölmez olarak belirlendi.

Ziyaretçilerine pek çok markayı bir arada sunmanın yanı sıra, düzenledikleri sosyal ve kültürel etkinliklerle de, Konya’da alışveriş kavramına yeni bir boyut getirdiklerine dikkat çeken Kulesite Müdürü Mustafa Totan, “Gerek mağaza karmamız gerekse düzenlediğimiz etkinlik ve kampanyalarla Konyalıların hayatında büyük bir yer edindik. Sadece bir alışveriş merkezi değil aynı zamanda bir yaşam alanı hâline gelen Kulesite’nin 7. yılını kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yıl kampanyamıza olan ilgi her senekinden daha fazlaydı. Tüm ziyaretçilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Kulesite’de düzenlenen çekilişte ayrıca, Aksaray Kültür Parksite ve Ereğli Parksite kampanyalarının talihlileri de belirlenmiş oldu. Aksaray Parksite’de Hyundai İ20’nin asil talihlisi 18231 kupon numarasıyla Çetin Kara olurken, 9546 kupon numarasıyla Enver Bolattekin ise yedek talihli oldu. Ereğli Parksite’de ise Hyundai İ20 asil talihlisi 10668 kupon numarasıyla Yahya Bayır, 835 kupon numarasıyla Üzeyir Saçıkaralı yedek talihli oldu.

Popüler Yayınlar

Markente RSS

RSS Takip Et Technorati Profile Add to Technorati Favorites Besserer Pagerank Türkçe İçerikli Web Siteleri
Sitetistik