21 Temmuz 2011 Perşembe

Forum İstanbul Water Fest

Sıcak yazın en sulu festivali

Yaz sıcaklarına kaşı hem serinleten hem eğlendiren bir etkinlik geliyor. Türkiye’nin en “su”lu festivali: Water Fest, 23-24 Temmuz’da Forum İstanbul Açık Otopark’ta sıcaktan bunalanlara eğlenceli bir serinlik vaadediyor. Rock müziğin afili ismi Emre Aydın da, Water Fest kapsamında 23 Temmuz Cumartesi akşamı hayranlarıyla buluşacak. Forum İstanbul’dan 50 TL’lik alışveriş yapanlar konser davetiyesi kazanacak

Türkiye’nin ilk su festivali olma özelliği de taşıyan; hem yaz sıcağından kurtulmak, hem de doyasıya eğlenmek isteyen onbinlerce kişiyi ağırlayacak Water Fest’teki hemen hemen tüm aktiviteler ücretsiz olarak sunulacak. 7’den 70’e herkes için eğlenceli serinlik olarak da tanımlanabilecek Water Fest’e katılanları su ile iç içe birbirinden eğlenceli aktiviteler bekliyor.

Water Fest’te hem gençler, hem çocuklar, hem de anne-babalar için her şey düşünüldü. Su savaşlarından dev balonlara, bungee jumping’den su bisikletlerine dek pek çok etkinlik ziyaretçileri bekleyecek.

Festivalcilerin eğlenceli bir serinlikle yaza mola verecekleri Water Fest’te rock müziğin afili ismi Emre Aydın da 23 Temmuz Cumartesi akşamı muhteşem bir konser verecek. Forum İstanbul’dan 50 TL’lik alışveriş yapanlar, özel davetiye ile konsere katılabilecek.

Ayrıca konserle aynı gün, gün içinde yapılacak çekilişlerle ve Forum İstanbul Facebook sayfasından belirlenecek 5 kişi Emre Aydın’la kuliste tanışma fırsatı yakalarken, 25 kişi imzalı Emre Aydın CD’si ve 150 kişi de özel sahne önü davetiyesi kazanacak.

Forum İstanbul Water Fest’le ilgili detaylı bilgiye www.forumistanbul.com.tr/waterfest adresinden ulaşılabilir.

Popüler Yayınlar

Markente RSS

RSS Takip Et Technorati Profile Add to Technorati Favorites Besserer Pagerank Türkçe İçerikli Web Siteleri
Sitetistik