28 Eylül 2011 Çarşamba

Karaca porselen mağazaları yenilendi...

640 m2 ile Türkiye ve dünyada bir ilk olan ‘Karaca Porselen Konsept’ mağazası Ankara Gordion’da açıldı
 
Türkiye genelinde seçkin alışveriş merkezlerinde bulunan 55 Karaca Porselen mağazası hem dekorasyon hem ürün çeşitliliği açısından yenilendi aynı zamanda m2 olarak büyüdü.
Mağaza zincirine eklenen 640 m2 ile konsept bir mağaza olan Ankara Gordion’da açılan ‘Karaca Porselen Konsept’ mağazası ise şimdiye kadar görülmemiş tarz ve dekorasyonda. Bir yaşam alanı halinde tasarlanan mağazada hem keyifle alışveriş yapabilir, hem en son mufak trendlerini görebilir, hem de yemek okulunda farklı yemekleri uygulamalı olarak öğrenebilirsiniz.

Mağaza içine kurulan 16 kişilik  yemek okulunda, dünyaca ünlü şefler haftalık programlar halinde eğitim verecek, pasta ve birbirinden çeşitli yemeklerin püf noktaları öğretilecek. Türkiye ve dünyada bir ilk olan ‘Karaca Porselen Konsept’ mağaza, Ankara’dan sonra İstanbul ve sırası ile diğer illerde de müşterileri ile buluşacak.
Mutfağınızın her türlü ihtiyacına cevap verecek nitelikte yenilen mağazalar da, Karaca Porselen dışında yerli ve yabancı bir çok seçkin markayada ulaşmak mümkün. Fırsat köşesi ve kitchen center gibi bölümler bulunan mağazalarda aynı zamanda kendi sofralarınızı hazırlarken yardımcı olacak ürün sergileme masaları oluşturuldu. Tecrübeli mağaza danışmalarınında yönlendirmeleri ile sofranızı farklı ürünlerle çeşitlendirebilir kendi tarzınıza uygun şık ve elegans seçenekler yaratabilirsiniz.
Karaca Porselen Mağazaları birbirinden şık ve zengin ürün çeşitleri ile sizleri bekliyor. www.krc.com.tr

Popüler Yayınlar

Markente RSS

RSS Takip Et Technorati Profile Add to Technorati Favorites Besserer Pagerank Türkçe İçerikli Web Siteleri
Sitetistik