29 Temmuz 2011 Cuma

İstanbul Makromarket 24 saat açık

12 kent 150 mağazası ile alışverişte yeni bir dönem başlatan Makro, Anadolu’dan Avrupa’ya açılan ilk durağı İstanbul Güneşli mağazasında bir ilki gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Ramazan ayı boyunca 24 saat kesintisiz hizmet verecek mağazada sınırsız alışverişin keyfi 55 bin ürün çeşidi ile sahura kadar yaşanabilecek.

Ramazan ayını karşılamaya hazırlanan Makro, ramazan ayı boyunca 24 saat müşterilerine hizmet verecek. İstanbul Güneşli Makro mağazası binlerce ürün çeşidi ile temel gıdalar için gerekli stokları yaparak, ramazan ayında ürünlerini daha uygun fiyatlarla müşterilerine sunmaya hazırlanıyor. 24 saat kesintisiz hizmetin verileceği Güneşli Mağazası’nda iftardan sonra alışverişin keyfini çıkarılırken, sahur sofraları fırından yeni çıkmış sıcacık pideler sunulacak.


Makro, müşterilerinin daha önceki yıllarda tercihleri ve bölgesel adetlerini göz önünde bulundurarak şarküteri, manav ve et ürünlerinde müşterilerine sunduğu gıda ürünlerinin yanı sıra ramazanda en çok tercih edilen gıdaları da ürün yelpazesine ekledi. Tahin, pekmez, tahinli pide, hurma, kuru bamya, yufka, ekmek ve tatlı çeşitleri ile hem müşterilerin damak tadına hitap eden hem de Ramazan’ın geleneksel lezzetlerini sunan yüzlerce ürün çeşidi, raflarda yerini şimdiden aldı.

Popüler Yayınlar

Markente RSS

RSS Takip Et Technorati Profile Add to Technorati Favorites Besserer Pagerank Türkçe İçerikli Web Siteleri
Sitetistik