3 Ağustos 2011 Çarşamba

Beylikdüzü Migros Ramazan Etkinlikleri

Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi, her yıl olduğu gibi bu yıl da ramazanı keyifli etkinliklerle karşılıyor. Yazın en sıcak günlerinde ziyaretçilerine serin bir ortamda modern ve klasik ramazan aktivitelerini bir arada sunacak olan Beylikdüzü Migros, her ay düzenlediği farklı etkinliklere bir yenisini daha ekliyor.

Ünlü Sanatçı Zeliha Sunal ve orkestrası Z Project, ramazan ayı boyunca (1-29 Ağustos) hafta içi saat 18.00, hafta sonu saat 16.00’dan itibaren Beylikdüzü Migros ziyaretçileriyle olacak. Nostaljiden altın şarkılara, 80 – 90’lardan Ajda Pekkan şarkılarına kadar birçok şarkıyla sahne alacak olan grup ünlü sanatçıları da ramazan boyunca programlarına konuk edecekler.


3 Ağustos Çarşamba günü Murat Göğebakan, 7 Ağustos Pazar günü “Bay Samanyolu Berkant”, 14 Ağustos Pazar günü Erkan Güleryüz, 21 Ağustos Pazar günü Ahmet Selçuk İlkan ve 28 Ağustos Pazar günü Asu Maralman Beylikdüzü Migros ziyaretçileyle birlikte olacak.

Ayrıca ramazan ayının olmazsa olmazlarından meddah, sema gösterileri, Aşuk ile Maşuk, Karagöz – Hacivat gölge oyunları, Ülkü ile çocuk aktiviteleri, illüzyon şov ve Yıldız Tilbe, Seda Sayan, Bülent Ersoy gibi ünlü yıldızların taklitleriyle tanınan Fehmi Dalsaldı da ramazan programında yer alacak. İftar vaktinde ise yemek katında ney dinletisi yapılacak.

Popüler Yayınlar

Markente RSS

RSS Takip Et Technorati Profile Add to Technorati Favorites Besserer Pagerank Türkçe İçerikli Web Siteleri
Sitetistik