22 Temmuz 2011 Cuma

Kayseri Park 5. Yaşını muhteşem hediyelerle kutluyor!

Aynı gün içerisinde yapacağınız her 75 TL ve üzeri alışverişlerinize EV, MOBİLYA, TATİL, CHECK-UP ve DİL KURSU kazanma şansı Kayseri Park'ta. Ayrıca Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi 5. Yaşında, her 75 TL ve üzeri alışverişinize Avea'dan çekilişsiz kurasız haftalık 75 dakika konuşma hediye ediyor.

KAYSERİ PARK ALIŞVERİŞ VE YAŞAM MERKEZİ - AVEA HEDİYE DAKİKA KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI

1. Bu kampanya 1 Haziran 2011 – 11 Eylül 2011 tarihleri arasında T.C. sınırları içerisinde geçerlidir. Şifre gönderimleri 11 Eylül 2011 saat 23.59’a kadar geçerli olacaktır. Bu tarihler dışında gönderilen katılımlar değerlendirilmeyecektir.
2. Kampanyaya Kayseri Park Alışveriş Merkezi içerisindeki herhangi bir mağazadan, aynı gün içerisinde, toplam en az 75 TL tutarında alışveriş yapan Avea aboneleri katılabilecektir. Abonelerin, alışveriş fişlerini Kayseri Park içerisindeki katılım noktasına getirerek, onaylatmaları ve katılım şifresi almaları gerekmektedir. Katılım için abonelerin şifreleri 5899 kısa numarasına göndermeleri yeterlidir.
3. Kampanyaya katılım için 5899 kısa numarasına gönderilecek mesaj 0,5 TL (KDV, ÖİV dâhil) olarak ücretlendirilir. Avea katılım ücretlerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
4. Kampanyaya katılan faturalı Avea abonelerine haftalık (1 hafta içinde kullanılmak üzere) 75 dakika, faturasız Avea abonelerine haftalık (1 hafta içinde kullanılmak üzere) 30 TL hediye konuşma süresi yüklenecektir. Hediye konuşma süreleri, yalnızca, yurtiçinde Avea’dan Avea’ya yapılacak aramalarda geçerlidir.
5. Kazanılan konuşma paketleri katılımı takip eden 48 saat içerisinde yüklenecek ve bilgilendirme mesajında belirtilen tarihler arasında geçerli olacaktır. Avea sistem yoğunluğu nedeniyle paket yüklemelerinde 48 saat süresini aşma hakkını saklı tutar. 48 saati aşma durumunda kampanya geri dönüş mesajlarında yükleme – zamanı ayrıca belirtilecektir.
6. Kampanya şartlarının kötüye kullanılması ve dürüstlüğe aykırı uygulamalarla kampanya ile sağlanan hediyelere hak kazanılamaz.
7. Kampanya kapsamında yükleme yapılan faturalı hatların iptal, devir ve ihyasında yüklemesi yapılan dakikalar geçerliliğini yitirecektir.
8. Mükerrer şifre gönderimlerinde ilk şifreye ait mesaj esas alınacaktır.
9. Kampanya kapsamında kazanılan konuşma süresi ödülleri aboneler arasında transfer edilemez.
10. Katılımcıların kampanya kapsamında verecekleri bilgiler, kampanya ile sınırlı kalmak üzere arayüz dâhil ilgili teknik destek ve diğer hizmetleri sağlayan üçüncü kişi/kişilerle Avea tarafından paylaşılacaktır. Katılımcılar bu bilgi paylaşımını şimdiden kabul etmiş sayılır.
11. Bu kampanyaya katılan Avea aboneleri, abonelikleri devam ettiği süre boyunca verilerinin katma değerli hizmet sunmak üzere işlenmesini ve diğer firmaların avantajları hakkında SMS almayı kabul ederler. Tanıtım SMS’lerini almak istemeyen abonelerin “IPTAL FAYDA” yazarak 5912’ye göndermeleri gerekmektedir.
12. Kampanya katılım koşulları www.kayseripark.com.tr adresinden öğrenilebilir.
13. Kampanyaya katılan herkes, bu kampanya koşullarını aynen kabul etmiş sayılır. Kayseri Park ve Avea kampanya şartlarını ve süresini değiştirme hakkını saklı tutar.

Popüler Yayınlar

Markente RSS

RSS Takip Et Technorati Profile Add to Technorati Favorites Besserer Pagerank Türkçe İçerikli Web Siteleri
Sitetistik