22 Temmuz 2011 Cuma

Real enflasyona yenik düşmedi

Türkiye’de faaliyet gösterdiği ilk günden itibaren tüketiciye en kaliteli ve en uygun fiyatlı ürünleri buluşturan Real Hipermarketleri, hazırladığı özel “ramazan erzak paketleri” ile enflasyona yenik düşmedi.

Gıda ve alkolsüz ürünler kategorisinde bir önceki yılın aynı ayına göre gerçekleşen enflasyon Haziran 2011 itibariyle yüzde 8,3 iken, Real Hipermarketleri rekabetçi fiyatlar oluşturarak enflasyonun altında kalmayı başardı. 20 bin adet ürünün karşılaştırılarak hesaplanan dahili enflasyona göre gıda ve alkolsüz ürünler kategorisindeki enflasyon yüzde 2 olarak gerçekleşti.


Özellikle yüzde 107,5 ile enflasyon şampiyonu olan buğday kategorisindeki ürünleri, yüzde 56 ile yağ, yüzde 12,1 ile pirinç izledi. Real Hipermarketleri, artan fiyatlara rağmen 2011 yılı ramazan erzak paketlerini 16,90TL, 24,90TL, 33,90TL, 47,90TL olarak dört farklı fiyat seçeneği ile müşterilerine sunuyor.

Cazip ramazan erzak paketleri dışında alışveriş-hediye çeki de düzenleyen Real Hipermarketleri, isteyen müşterilerine herhangi bir fiyat aralığı olmaksızın, talep edilen tutardaki hediye çeklerini de hayırseverlerin hizmetine sundu.

Popüler Yayınlar

Markente RSS

RSS Takip Et Technorati Profile Add to Technorati Favorites Besserer Pagerank Türkçe İçerikli Web Siteleri
Sitetistik