22 Temmuz 2011 Cuma

Sakaryalılar Ada AVM’de buluşuyor

Sakarya’nın gözde alışveriş ve yaşam merkezi Ada Alışveriş Merkezi, 2007 yılından bu yana her sene artan ziyaretçi sayısı ile Sakarya’ nın alışveriş ve yaşam keşfi olmaya devam ediyor.

Sakarya’nın gelişen bölgesi Erenler’de yer alan “kentin alışveriş keşfi”, zengin marka karması, çocuklara ve kadınlara özel programları, alışverişi ödüllendiren kampanyaları, farklı kültür ve sanat etkinlikleri ile Sakarya için adeta bir çekim merkezi konumuna olan Ada Alışveriş Merkezi, 2011 yılının ilk 6 ayında, geçen seneye göre ziyaretçi giriş sayısını yüzde 15 oranında arttırdı.

Sakarya’nın ilk alışveriş ve yaşam merkezi olma özelliğine de sahip olan Ada Alışveriş Merkezi, gerçekleştirmiş olduğu bu artışla ziyaretçilerini hizmet kalitesi ile memnun ederken, ciroları ile de perakendecilerini memnun etmeyi sürdürüyor.


Toplam 53 bin 800 metrekare inşaat alanı içerisinde yer alan ADA Alışveriş Merkezi’nde yerel, ulusal ve uluslararası markaların yanı sıra farklı lezzetler sunan restoran ve kafeler, çocuklar için özel oyun alanları, aile tuvaleti, bankamatik, kablosuz internet bağlantısı gibi hizmetler yer de alıyor.

Şehrin farklı noktalarına sağladığı ücretsiz müşteri servisleri uygulaması ile de ziyaretçilerinin beğenisini kazanan Ada AVM, Sakarya’da konforlu alışverişin tek adresi olarak karşımıza çıkıyor. Tekstil, elektronik, dekorasyon, hipermarket gibi farklı ihtiyaçlara cevap veren 90 mağazası ile Ada Alışveriş Merkezi, mağaza doluluk oranı olarak da yüzde 100’ü yakalamış durumda.

C&A, İpekyol, Cinebonus, Mudo gibi markaları ilk defa Sakaryalılar ile buluşturan Ada Alışveriş Merkezi, özel peyzajlı bahçesi, havuzu ve 2. katında bulunan terasıyla açık havada da müşterilerine yeme içme keyfini sunuyor.

Açıldığı günden bugüne gelişen ve şehirdeki varlığını pekiştiren Ada Alışveriş Merkezi, Kocaeli’nden Düzce’ye çok çeşitli il ve ilçelerden ziyaretçileri ağırlamakta ve bu anlamda bölgede bir “çekim merkezi” konumunda yer almakta. Akademetre Araştırma şirketi tarafından 2010 yılı sonunda, 3 bin 602 kişilik bir örneklemde yapılan kantitatif araştırma sonuçları da ADA AVM’nin, sadece şehir merkezinden değil, çevre il ve ilçelerden de ziyaretçi çağırdığını gösteriyor.

Popüler Yayınlar

Markente RSS

RSS Takip Et Technorati Profile Add to Technorati Favorites Besserer Pagerank Türkçe İçerikli Web Siteleri
Sitetistik