4 Temmuz 2011 Pazartesi

Ülker'e İsveçli ortak

Ülker markasını bünyesinde barındıran Yıldız Holding, kişisel bakım alanında faaliyet gösteren İsveçli SvenskaCellulosa Aktiebolaget ile ortak oldu.

Yıldız Holding'den yapılan açıklamada, SCA'nın, Holdingin kişisel bakım şirketi Komili Kağıt'a yüzde 50 ortak olduğu, SCA'nın Yıldız Holding'in kişisel bakım markalarının üretiminden ve satışından sorumlu Komili Kağıt'ın yüzde 50'si için 77 milyon lira bedel karşılığında ortaklığa gittiği bildirildi.


Stratejimize uygun

Açıklamada, Komili'nin, bu anlaşma sonrasında SCA ve Yıldız Holding ortaklığı altında üretim ve pazarlama faaliyetlerini sürdüreceği, Komili Kağıt'ın ''dağıtım ağı ve yerel üretim gücü''nün SCA'nın ARGE ve marka geliştirme potansiyeli ile birleşeceği vurgulandı. Yıldız Holding Grup Başkanı Zeki Ziya Sözen, Türkiye pazarında gelecek vadeden kategoriler konusunda ''uzman ve dünyanın saygın şirketleriyle'' ortaklıklar kurma stratejilerini söyledi. Sözen, ''SCA, kişisel bakım alanında ulaşmak istediğimiz hedefleri anlayan ve bu hedeflere ulaşmak için gerekli uzmanlığa sahip dünya çapında bir organizasyon.

Libresse, Libero gibi 50'den fazla markası ile dünya üzerinde kendine hak ettiği yeri açmış, tüketicilerin her anlamda güvendikleri markaları üreten SCA'nın katkılarıyla birlikte Komili'nin Türkiye pazarındaki potansiyelini en iyi şekilde değerlendireceğimize inanıyoruz'' "dedi.

Popüler Yayınlar

Markente RSS

RSS Takip Et Technorati Profile Add to Technorati Favorites Besserer Pagerank Türkçe İçerikli Web Siteleri
Sitetistik