3 Ağustos 2011 Çarşamba

Gökhan Türkmen Gebze Center Kral Stüdyosunda

Gebze’nin ilk ve tek alışveriş ve eğlence merkezi Gebze Center’da kurulan Kral Stüdyosu Türk Pop Müziği’nin sevilen isimlerinden Gökhan Türkmen’i konuk ediyor.

4 Ağustos Perşembe günü “Mehmet’in Gezegeni’ programına katılacak olan Türkmen, saat 16:00 ile 18:00 arasında hayranlarına müzik ziyafeti sunarken, dinleyicilerden gelen soruları da yanıtlayacak.

Gebze’nin ilk ve tek alışveriş merkezi Gebze Center, Türk Pop Müziği’nin sevilen seslerini alışveriş merkezinde kurulan Kral stüdyosunda Gebzelilerle buluşturmaya devam ediyor.


Şarkılarıyla müzikseverlerin beğenisini kazanan Gökhan Türkmen, 4 Ağustos Perşembe günü saat 16.00'da Gebze Center Kral stüdyosundan yayınlanacak olan “Mehmet'in Gezegeni”ne konuk oluyor.

Türk Pop Müziği’nin sevilen ismi Türkmen, şarkılarını bu kez Gebze Kral stüdyosundan hayranları için seslendirecek. Şarkıcı, 16:00’da başlayacak olan “Mehmet’in Gezegeni”nde iki saat boyunca hayranlarından gelen soruları da yanıtlayacak.

Gebze Center birinci katında kurulu bulunan Kral cam stüdyodan yapılan Kral TV ve Kral POP ortak canlı yayını Gebze Center ziyaretçileri tarafından AVM içinden de dinlenebiliyor.

Popüler Yayınlar

Markente RSS

RSS Takip Et Technorati Profile Add to Technorati Favorites Besserer Pagerank Türkçe İçerikli Web Siteleri
Sitetistik