1 Ağustos 2011 Pazartesi

Özhan’dan İş Garantili Perakende Mağazacılık Kursu

Özhan Marketler Zinciri, işsizliğin azaltılması ve perakendecilik alanında ihtiyaç duyulan iş gücünün sektöre kazandırılması amacıyla Perakende Mağazacılık Eğitimi verecek.

Türkiye İş Kurumu ve Özhan Marketler Zinciri arasında imzalanan protokolle, kursiyerler kurs süresince İşkur’dan ücret alacaklar ve sigorta primleri İşkur tarafından karşılanacak. Özhan Marketler Zinciri, işsizliğin azaltılması, işgücünün istihdam edilebilirliğinin artırılması ve perakendecilik alanında ihtiyaç duyulan iş gücünün sektöre kazandırılması amacıyla gerçekleştirdiği mesleki gelişim programları kapsamında, çok sayıda kişiye Perakende Mağazacılık eğitimi verecek. Eğitim alan kişiler Özhan Marketler Zincirinde istihdam edilecekler. Türkiye İş Kurumu ve Özhan Marketler Zinciri arasında imzalanan protokolle, kursiyerler kurs süresince İşkur’dan ücret alacaklar ve sigorta primleri İşkur tarafından karşılanacak.


Özhan Marketler Zinciri’nde hem eğitim hem iş imkanı

Perakende sektörüne yönelik programlar Özhan İnsan Kaynakları Eğitim Merkezi tarafından gerçekleştirilecek. Eğitimlere 18-35 yaşları arasında lise, önlisans ve lisans mezunu adaylar katılabilecek. Kursiyerler 45 gün boyunca perakende ile ilgili geniş bir eğitim programı dahilinde teorik ve mağazada uygulamalı eğitim görerek perakende mesleği hakkında bilgi sahibi olacaklar. Kursu başarı ile bitiren kursiyerler, İşkur ve Milli Eğitim Bakanlığı onaylı kurs bitirme belgesi alarak Özhan Marketler Zincirin'de istihdam edilecekler.

Katılım Şartları: Katılım için 18-35 yaş aralığında, en az lise mezunu olmak ve şu anda herhangi bir işte çalışmıyor olmak gerekiyor. Kurslara katılabilmek için bizzat başvuru yapmak gerekiyor. İlk dönem kursları için son başvuru tarihi 1 Ağustos 2011.

Başvuru adresi: Namazgah Umurbey Mahallesi - Çobanbey Caddesi No:10 Yıldırım / Bursa

Popüler Yayınlar

Markente RSS

RSS Takip Et Technorati Profile Add to Technorati Favorites Besserer Pagerank Türkçe İçerikli Web Siteleri
Sitetistik