28 Eylül 2011 Çarşamba

Adese halka arz için yola çıktı

İttifak Holding’in perakende sektöründeki ulusal şirketi Adese, hisselerini halka arz etmek için Sermaye Piyasası Kurulu’na başvurdu.Konya, Ankara, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Mersin, Bolu, Aksaray ve Karaman olmak üzere dokuz şehirde 136 mağazasıyla hizmet veren Adese, sermayesini 21.182.801 TL’den 30.000.000 TL'ye çıkarmak, ihraç edilecek 8.817.199 TL nominal değerli hisselerin de halka arzı için gerekli işlemleri başlatmak için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurdu. Ayrıca İttifak Holding’in sahip olduğu 1.322.579 TL nominal değerli Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş hissesinin kısmen veya tamamen ek satış yolu ile satış ve/veya ödünç işlemine konu edilecek.

Adese’nin, 3500’ün üzerinde kişiye istihdam sağladığına değinen İttifak Holding CEO’su Ramazan Keser her ay 4,5 milyonun üzerinde tüketiciye hizmet verildiğinin altını çizdi. Keser, “Yatırımlarımıza devam ederek sürdürülebilir büyüme politikamızla ülke ekonomisine katkıda bulunmaya ve istihdam sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Holding’in Ocak-Haziran 2011 dönemi satış rakamlarına da değinen Keser, bir önceki yılın aynı dönemine göre toplamda yüzde 8,40 artış gösterdiğini belirterek konsolide cironun 401.413.058 TL olduğunu söyledi. İttifak Holding CEO’su Ramazan Keser yaptığı açıklamada toplam konsolide satış gelirlerindeki %8,40’lık artışı genel konjonktür dikkate alındığında önemli bir yükseliş olarak değerlendirdi.

Popüler Yayınlar

Markente RSS

RSS Takip Et Technorati Profile Add to Technorati Favorites Besserer Pagerank Türkçe İçerikli Web Siteleri
Sitetistik