29 Haziran 2011 Çarşamba

YKM: Talibimiz çok ama biz seçilmeyiz seçeriz

Ortaklık arayışında olan ve adı bir süredir Boyner’le anılan YKM’nin Genel Müdürü Güner, potansiyel adaylara ’Kızımız çok güzel, talibimiz çok ama biz seçilmeyiz seçeriz’ mesajı yolladı.

Son 1 yıldır dünyaya açılma vizyonu doğrultusunda, ortaklık arayışlarını hızlandıran Yeni Karamürsel Mağazaları’nın adı bir süredir, kendisiyle aynı kulvardaki çok katlı mağaza zinciri Boyner Büyük Mağazacılık’ı bünyesinde barındıran Boyner Holding ile birlikte anılılıyor. 6 yıl aradan sonra, Çarşı Mağazalarını tekrar diriltmeye karar veren ve orta gelir grubuna daha fazla yönelme kararı aldığını açıklayan Boyner’in zaten ortaklık arayışı içinde olan YKM ile görüştüğü konuşuluyor.

Ortaklık görüşmeleri konusunda gelişmeleri sorduğumuz YKM Genel Müdürü Jaklin Güner, “Kızımız güzel, talibimiz çok” diye yanıt verdi. Bu konuda isim telaffuz edemeyeceğini ancak YKM’nin büyüme vizyonunun pek çok firmanın dikkatini çektiğini ifade eden Güner, “Kahve içtiğimiz çok firma var. Ama biz seçilmeyiz seçeriz. Vizyonumuza en uygun firmayı seçip, kısa bir süre içinde bu konuda daha net bir açıklama yapabileceğimizi düşünüyorum” diye devam etti.

Yurt dışında büyüyecek
5 yıllık stratejik planı çerçevesinde Ortadoğu’da büyümeyi planlayan YKM’nin ilgilendiği pazarların başında Irak, Suriye, Mısır Tunus gibi ülkeler bulunuyor. Halen 32 ilde 62 mağazası bulunan şirket, ortaklıktan ede edilecek finansman ile yurt dışına açılma çalışmalarını hızlandırması planlanıyor.
   
Kaynak: Şenay Büyükköşdere / Akşam

Popüler Yayınlar

Markente RSS

RSS Takip Et Technorati Profile Add to Technorati Favorites Besserer Pagerank Türkçe İçerikli Web Siteleri
Sitetistik