4 Temmuz 2011 Pazartesi

Tchibo Bu Hafta Kadınlar Kaçırmasın!

Kadınlara özel küçük güzellik sırları, bu hafta Tchibo’nun yeni temasında yer alıyor. Ev kıyafetleri ve aksesuarları, kıyafetlerin en önemli tamamlayıcıları olan iç çamaşırları ve şık gümüş takı koleksiyonu Tchibo’nun yeni teması “Bayanlara Özel” ile 4 Temmuz Pazartesi’den itibaren www.tchibo.com.tr online alışveriş noktasında; 6 Temmuz Çarşamba’dan itibaren ise tüm Tchibo mağazalarında satışta olacak

İç çamaşırı koleksiyonundaki ürünleri farklı vücut hatlarına göre düzenleyen Tchibo, yeni temasında, birbirinden göz alıcı iç çamaşırlarının yanı sıra doğru sutyen ölçüsü için ipuçları da sunuyor. En uygun sutyen seçeneklerini sunan “Bayanlara Özel” temasında, yazın en çok tercih edilen açık renkli ve askısız kıyafetler için ideal askısız sutyenler, daha kadınsı bir görünüm isteyenlere özel push up sutyenler farklı kullanım alternatifleri sunuyor. Dikişsiz olan ve üretiminde aloe vera bitki özü kullanılan yumuşak sutyenler, rahatına düşkün olanlara hitap ediyor.

Takıların da yer aldığı temada, birbirinde özel koleksiyonlar bulmak mümkün… Göz kamaştırıcı inci takılar ve hiçbir zaman modası geçmeyen gümüş takı setleri, kıyafetlerine şıklık katmayan isteyenlerin tercihi oluyor.

Kadınları ilgilendiren tüm detayların bir arada sunulduğu yeni temada; yazlık hırka, şort pijama altı, gecelik, atlet, pijama altı ve üstü, renkli tişörtler, eşofman takımı, iç çamaşırları, sutyen yıkama topu, saten uyku maskesi, makyaj çantası, saten takı çantası ön plana çıkıyor. Kahve uzmanı Tchibo’nun benzersiz ürünü Cafissimo Kahve Makineleri, yeni Pure White ve Hot Red renk seçenekleri ile kahve keyfinize neşe katıyor.

Popüler Yayınlar

Markente RSS

RSS Takip Et Technorati Profile Add to Technorati Favorites Besserer Pagerank Türkçe İçerikli Web Siteleri
Sitetistik