4 Temmuz 2011 Pazartesi

Darty 23’üncü mağazasını Mersin’de açtı

Darty, Türkiye’deki 23’üncü mağazasını Mersin’de açtı. Mersin ile birlikte Anadolu’daki 9’uncu mağazasını faaliyete geçiren Darty, böylece mağazalarının bulunduğu şehir sayısını da 9’a yükseltti. Her yıl 5 mağaza açma hedefiyle yola çıkan Darty, yılın ilk yarısı bitmeden bu yılki 3’üncü mağazasını açarak sene sonuna kadar bu hedefini aşacağı sinyalini vermiş oldu.

Açılışa özel yüzde 50’ye varan indirim ve sürprizleri kaçırmak istemeyen yüzlerce Mersinli Darty mağazasının önünde sabahın erken saatlerinden itibaren beklemeye başladı. Kuyruğa giren tüketicilerin sayısı mağaza açılış saati yaklaştıkça 300’den fazla kişiye ulaştı. Saat 9.00’da açılan mağazayı dolduran Mersin halkı kalabalığa rağmen herhangi bir izdiham yaşamadı. Dışardaki sıcak havaya aldırmadan uzun süre kuyrukta bekleyen kişilere Darty tarafından limonata ikram edildi.
En fazla ilgiyi ise LG 32” LCD TV ve Packardbell mini dizüstü bilgisayar gördü. Beyaz eşyalardan diz üstü bilgisayara, cep telefonlarından fotoğraf makinesine, video kameradan küçük ev aletlerine kadar birçok markada açılış nedeniyle indirim olduğundan, bazı ürünler dakikalar içerisinde tükendi.

Mersin mağazasının açılışına gösterilen ilgiden son derece memnun olduklarını belirten Darty yetkilileri yaptıkları açıklamada şunları söyledi; “Mersin’de açtığımız Darty Mersin - Marina mağazamız ile Akdeniz Bölgesi’ndeki 2’nci mağazamızı açmış olduk. Darty olarak yatırımlarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Mersin’deki bu mağazamız ile birlikte mağaza sayımız 23’e yükselmiş oldu. Buradan 2011’de de geçtiğimiz senelerde olduğu gibi yatırımlarımıza hız kesmeden devam ederek, Türkiye genelinde yeni mağazalar açmayı sürdüreceğimizin müjdesini vermek istiyoruz.”                       
   
Küçük ev aletlerinden beyaz eşyaya kadar 190 kategoride 355 markaya ait 5 binden fazla ürünün bulunduğu Darty; İstanbul, İzmit, İzmir, Ankara, Antalya, Adapazarı, Konya ve Çorlu’dan sonra Mersin mağazası ile Mersin halkına da hizmet verecek.   

Popüler Yayınlar

Markente RSS

RSS Takip Et Technorati Profile Add to Technorati Favorites Besserer Pagerank Türkçe İçerikli Web Siteleri
Sitetistik