4 Temmuz 2011 Pazartesi

Tekzen’in Urfa çıkartmasıi

Tekzen, neredeyse her hafta bir ilde mağaza açmaya devam ediyor. Bir süre önce Giresun, Çorum, Adana, Bilecik-Bozüyük ve İnegöl’de açtığı mağazalarıyla müşterilerine merhaba diyen Tekzen, hız kesmeden 58’inci mağazasını da geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa’da açtı. Tekzen, diğer illerde olduğu gibi, Urfa’da da bir köy okulunun destekçisi oldu.

Yerli yapı marketi Tekzen, Türkiye’nin dört bir yanında mağaza açmaya devam ediyor. Tekzen, 58’inci mağazasını Urfacity AVM’de, geçtiğimiz günlerde açtı… Halkın yoğun ilgi gösterdiği açılışta Urfa TEMA Bölge Temsilcileri de stantlarıyla yer aldılar. Urfacity AVM’de hizmet veren Tekzen Urfa mağaza açılışını Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eyyüp Sabri Eetekin, Tekfen Yönetim Kurulu Üyesi, Tekzen Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin,  Tekzen Yönetim Kurulu Üyesi Vahide Gigin, Tekzen Genel Müdürü Ahmet Işıkgece, Tekzen Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Demircan, Tekzen Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hidayet Birtane, Tekzen Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Şener Bilge, Tekzen Operasyon Müdürü Ekrem Erol, Tekzen Pazarlama Müdürü Toygar Barut ve Tekzen Hukuk Müşaviri Ayşe Örken gerçekleştirdi.
30 kişiye istihdam
Urfacity AVM içinde hizmete giren Tekzen, yaklaşık bin 500 metrekarelik satış alanına sahip. Şanlıurfa mağazası ile birlikte Tekzen’in toplam satış alanı 155 bin metrekareyi geçerken, bu açılışla birlikte Tekzen’in mağaza sayısı 71’e yükselmiş oluyor. (13 Express konseptli mağazalarıyla birlikte) Tekzen Urfa’da yapı malzemelerinden ev dekorasyon ürünlerine, bahçe mobilyalarından aydınlatma ürünlerine, mobilyadan banyo ve mutfak ürünlerine kadar 40 binden fazla ürün tüketiciyle buluşacak.
 
Yılsonunda 100 mağazaya ulaşacak
Tekzen, Türkiye’de 7 bölgede hizmet veriyor. 50 bini aşkın ürün çeşidiyle müşterilerine alternatif yaşam alanları yaratan Tekzen’in 16 ana ürün gamından oluşan seçkisinde; “Ahşap, sıhhi tesisat, inşaat, el aletleri, hırdavat, oto, ev gereçleri, kırtasiye, elektrik-aydınlatma, halı-boya, home collection, bahçe, hobi-kamp malzemeleri, oyuncak, spor ve evcil hayvan gereçleri” yer alıyor. Tekzen’in hedefi, yılsonu itibarıyla 100 mağazaya ulaşmak.

Ayrıca Tekzen, eğitime yüzde 100 destek adı altında geçtiği yıllarda başlattığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Urfa’da Ekinli İlköğretim Okulu’nun hem müdürü hem de öğretmeni olan Göknur öğretmenin sesine kulak verdi. Burada da minik öğrencilerimizin yüzünü güldürmek için katkı sağlayacak. Bugüne kadar TEMA ve ENAT gibi birçok kuruluşla gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle doğaya, sanata ve kültüre verdiği önemin altını çizen Tekzen, bu yıl, “Eğitime yüzde 100 destek” kapsamında köy okullarına sponsor oluyor.

Popüler Yayınlar

Markente RSS

RSS Takip Et Technorati Profile Add to Technorati Favorites Besserer Pagerank Türkçe İçerikli Web Siteleri
Sitetistik