1 Ağustos 2011 Pazartesi

On bir ayın sultanı Ramazan bereketi, kalitesi ve fiyatları ile MAKRO’da yaşanacak

Makro, Ramazan ayına sofralarınız için birbirinden farklı alternatiflerle giriyor.

Birliktelik ve paylaşımın ağırlıklı olduğu muhteşem iftar ve sahur sofraları ile mübarek Ramazan ayını karşılamaya hazırlanan Makro, yüreklerimizde ve sofralarımızda bereketi yaşatmak için hizmeti, kaliteli ürünleri, hesaplı fiyatları ile Ramazan ayına özel farklı seçenekler sunuyor. Ramazan ayı boyunca modern ve ferah alışveriş mağazalarında binlerce ürün çeşidi ile temel gıdalar için gerekli stokları yapan Makro, Ramazan ayında ürünlerini daha uygun fiyatlarla müşterilerine sunmaya hazırlanıyor.


Makro, müşterilerinin daha önceki yıllarda tercihleri ve bölgesel adetlerini göz önünde bulundurarak şarküteri, manav ve et ürünlerinde müşterilerine sunduğu gıda ürünlerinin yanı sıra Ramazan’da en çok tercih edilen gıdaları da ürün yelpazesine ekledi. Tahin, pekmez, tahinli pide, hurma, kuru bamya, yufka, ekmek ve tatlı çeşitleri ile hem müşterilerin damak tadına hitap eden hem de Ramazan’ın geleneksel lezzetlerini sunan yüzlerce ürün çeşidi, raflarda yerini şimdiden aldı.

Geleneksel Ramazan neşesi ve eğlencesi Makro’da…

Makro, Ramazan ayının coşkusunu geleneksel eğlence ve lezzetler eşliğinde yaşatmaya devam ediyor. Ramazan ayı boyunca Makro’nun belirli mağazalarında sergilenecek olan Hacivat- Karagöz oyunu ile çocuklar unutulmaya yüz tutmuş eski Ramazan geleneklerini öğrenecek ve eğlencenin keyfini çıkaracak. İftar saatinde müşterilerine lezzetli ramazan menüleri eşliğinde eşsiz ziyafetler sunacak olan Makro, nostaljik Ramazan ayı sofralarının keyfini müşterilerine özel olarak hazırladığı İftariyelik Masa’sında yaşatacak.

Ramazan ayının geleneksel olarak geçmesini önemsediklerini belirten Makro Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Songör, Ramazan ayı boyunca uygun olan mağazalarda Hacivat-Karagöz ile Orta Oyunları’nın oynanacağını söyledi. Makro mağazalarının Ramazan’a uygun süsleneceğini kaydeden Songör, iftar saatinde mağazada bulunan müşterilerin oruçlarını açmalarına olanak sağlayacaklarını da ifade etti.

Ramazan sürprizi, özel hurmalı baklava…

Ramazan’ın geleneksel havasını A’dan Z’ye mağazalarına taşıyan Makro, hep ucuz hep kaliteli ürünleriyle müşterilerinin ramazan sofralarını zenginleştirerek maddi ve manevi anlamda doyulmaz bir Ramazan yaşatmak için müşterilerine farklı lezzetler sunmaya devam ediyor. İftar sofralarının vazgeçilmezi baklava, güllaç, kadayıf gibi tatlılara yenilikler yaparak müşterilerine keyifli tatlar sunan Makro, Ankaralı müşterilerini Ramazan ayına özel doyumsuz yeni bir lezzet ile tanıştırıyor. Makro için özel olarak üretilen hurmalı baklava Ankara ve Samsun ilerinde bulunan tüm Makro mağazalarında satışa sunularak müşterilerine merhaba diyecek. Hurmalı baklava Türk damak tadına uygun tatlılardan biri olarak Ramazan ayında da farklı bir lezzet deneyimi yaşatacak

Sofralarda Makro bereketi ve lezzeti kolilerin içinde

Paylaşmayı esas alan müşteriler ve iftar sofralarını hesaplı donatmak isteyenler için Makro, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında farklı ürün içeriği ve fiyat yapıları ile hazırladığı 2 farklı kumanya paketi ile tam anlamıyla bir mutfak şöleni yaşatacak. Bakliyat ürünlerinden salçaya, makarnadan çay ve şekere kadar birçok farklı gıda maddesinin yer aldığı Ramazan paketleri Makro tarafından istenilen adrese ulaştırılacağı gibi, müşteriler Türkiye’nin 12 ilinde bulunan 150 Makro mağazasından birinden de istediği paketi temin edebilecek. Aynı zamanda müşterilerinin tercihleri doğrultusunda farklı Ramazan paketleri de hazırlayan Makro, limitlerini kendilerinin belirleyeceği Makro Para Kart veya alışveriş çekleriyle çalışanlarına ya da ihtiyaç sahiplerine on binlerce ürün çeşidi arasından diledikleri gibi alışveriş yapma imkânı tanıyor. İçerik noktasında farklı seçeneklerin sunulduğu Ramazan paketleri 19.90 TL ve 36.50 TL değerinde satışa sunuluyor.

Yardımlaşmada Yeni Bir Yöntem: Sosyal Kart

Yardımlaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneklerinden biri olan ve geçtiğimiz yıl Ramazan ayında Konya Büyükşehir Belediyesi’nin talebi üzerine gerekli alt yapı çalışmaları oluşturularak hayata geçirilen Sosyal Kart projesi bu yıl da Makro Market işbirliği ile uygulanmaya devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediyesi bu uygulama kapsamında ihtiyaç sahibi kişilere yardım paketleri yerine belirli limitlerde kredi yüklü sosyal kartları teslim ediyor. Sosyal kart sahipleri bu hizmet sonucunda Konya ilinde bulunan tüm Makro Market mağazalarından gönül rahatlığıyla ve istedikleri şekilde alışveriş yapma imkânı bulabiliyorlar.

Popüler Yayınlar

Markente RSS

RSS Takip Et Technorati Profile Add to Technorati Favorites Besserer Pagerank Türkçe İçerikli Web Siteleri
Sitetistik