28 Eylül 2011 Çarşamba

Et ve Balık Kurumu 44 bayilik daha verecek

Et ve Balık Kurumu (EBK) Genel Müdürlüğü, İstanbul, Ankara, Bursa ve Eskişehir için yeni franchising başvuruları alacak.
Başvuruları uygun görülmeyen veya tamamlanamayan İstanbul'da Beşiktaş, Sarıyer, Maltepe, Tuzla, Başakşehir, Sultanbeyli ve Arnavutköy ilçeleri, Ankara'da Çankaya ilçesi Yıldız semti ile Eskişehir ve Bursa'da yeni franschising başvuruları alacak. Bayilik almak isteyen yatırımcılar, söz konusu mağazalar için 17 Ekim 2011 tarihi, mesai bitimine kadar başvuruda bulunacak. Kurum, mağaza olabilecek yerler için gıda maddelerinin yoğun satılabileceği, ana cadde ve bulvar üzerinde, insan hareketinin fazla olduğu, 80 metrekare ve üzeri özelliklere sahip başvuruları değerlendiriyor. Başvurular, 50 lira karşılığında alınacak dosya ile EBK Genel Müdürlüğü'ne yapılacak.

EBK, kendi ürettiği et ve et ürünlerini satmak üzere franchising sistemi ile 100 mağazanın açılması için şubat ayı başında duyuru yapmıştı. İstanbul'da 50, Ankara'da 20, İzmir'de 5, Bursa'da 4, Kocaeli'nde 3, Adana, Antalya, Diyarbakır, Eskişehir, Mersin, Samsun'da 2'şer, Erzurum, Gaziantep, Kayseri, Konya, Sakarya, Trabzon'da birer mağaza açılacak. Bugüne kadar ise Ankara'da 13, İstanbul'da 22, İzmir'de 3, Bursa'da 4, Adana'da 2, Antalya'da 2, Mersin'de 2, Eskişehir, Gaziantep, Kayseri, Kocaeli, Konya, Sakarya, Samsun ve Trabzon'da birer mağaza olmak üzere toplam 56 mağaza açtı. Bu yöntemle 17 ilde toplam 100 şube açmayı planlayan EBK, 44 şube daha açacak. ANKARA AA

Popüler Yayınlar

Markente RSS

RSS Takip Et Technorati Profile Add to Technorati Favorites Besserer Pagerank Türkçe İçerikli Web Siteleri
Sitetistik