20 Temmuz 2011 Çarşamba

Öztürk ve Turkmall ortak AVM işletecek

Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk ve Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ataşehir’de Turkmall’ın işletmeciliğini yapacağı AVM için sözleşme imzaladı.

Konuyla ilgili olarak Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yapılan açıklamada, "İstanbul Ataşehir’de inşası devam eden Novada Alışveriş Merkezi’nin yer aldığı Hat Coğrafi Bilgi Sistemleri İnşaat Turizm Sanayi Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi’nin yüzde 80 oranında iştirak edilmesine ilişkin yasal işlemlerin başlatılması amacıyla bir protokolün imzalandı. Söz konusu şirkete Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk’de yüzde 10 oranında ortak olacaktır. Kalan yüzde 10 pay ise Turkmall Market Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş.’nin olacaktır" denildi.

Bu kapsamda Avrasya GYO yetkilileri, Hat Coğrafi Bilgi Sistemleri Anonim Şirketi’nin aktifinde bulunan Novada AVM’nin inşasının 2012 yılının ilk yarısında tamamlacağını belirttiler. Bu şekilde inşaatı tamamlanacak olan tesisin 17 bin 451 metrekare kapalı kiralanabilir alana sahip kısmının üzerinde öngörülen işletme süresinin ise 30 yıl boyunca intifa hakkına sahip olunduğu da aktarıldı.

Kaynak: HT Ekonomi

Popüler Yayınlar

Markente RSS

RSS Takip Et Technorati Profile Add to Technorati Favorites Besserer Pagerank Türkçe İçerikli Web Siteleri
Sitetistik